Barnløshed


Online booking Aarhus

Foresight

I Surrey, England ligger fertilitetscenteret Foresight, som har en succesprocent på over 90. De skaber resultater ved at få kommende forældrepar til at leve sundere og rense affaldsstoffer, forgiftninger og latente lidelser ud af kroppen.

De bruger hårmineral- og blodanalyser til at finde ud af, hvad den enkelte mangler og fejler. Og så kommer man på en kur, som f.eks. kan vare 6-9 måneder.Først når analyserne er markant bedre, anbefales det at man prøver at undfange. Hvilket kan forstås udfra den betragtning, at det ikke er godt for fostret, hvis moderen renser ud, for affaldsstofferne kan gå igennem moderkagen til barnet og f.eks. belaste barnets. Når forældrene begge har renset ud og har ændret deres vaner, er der ifølge Foresights statistikker en sandsynlighed på over 90 % for at parret kan blive gravide! Tænk hvor mange kvinder, som kunne blive sparet for ubehagelige hormonbehandlinger – og oven i købet komme til at leve sundere.

Hos Zone anlægger vi den samme vinkel som Foresight. Både du og din partners livsstil skal i betragtning. Det er jo et fælles projekt at få et barn uanset hvem der ”er noget galt med”, så kan det kun hjælpe jeres fælles chancer at forbedre sundhedstilstanden for jer begge to.

Læs mere om Foresight på deres hjemmeside, som du finder her.